Gefeliciteerd!

De Jan des Bouvrie Academie felliciteert de nieuwe lichting interieurontwerpers met het behalen van hun bachelor getuigschrift! Welkom in de beroepspraktijk!

Voorbereidende cursus

Voor aankomende studenten die over te weinig creatieve ervaring of werkstukken beschikken organiseert de Jan des Bouvrie Academie meerdere keren per jaar de voorbereidende cursus. Op zeven zaterdagen leer je beeldende basisvaardigheden en kom je in de stemming voor je nieuwe studie. Het behalen van de cursus vervangt het toelatingsassessment. De kosten bedragen € 495,00 inclusief materiaal. De volgende cursus start op 7 april. Geef je op voor 25 maart!

Maak kennis

Twijfel je nog over je studiekeuze? Wil je na de open dag nog meer weten? Schrijf je dan in voor een proeflessendag. Je maakt kennis met de opleiding, praat met studenten en docenten en je proeft de sfeer op je mogelijk nieuwe hbo. Schrijf je nu in via onze website voor de proeflessendagen op vrijdag 16 februari en 16 maart 2018. Tot dan!

numerus clausus

Voor de opleiding Interior Design & Styling geldt een numerus clausus. Omdat kwaliteit voorop staat en wij aan goede voorzieningen hechten, beperken we het aantal studenten dat toegelaten wordt tot de opleiding. Voor het studiejaar 2018/2019 kunnen we 125 eerstejaarsstudenten plaatsen. Dit gebeurt op volgorde van aanmelding.

Mijn academie
Volg ons op Facebook

Wil je actief op de hoogte gehouden worden van het nieuws rond interior design & styling? Door onze facebook pagina te 'liken' ben je altijd up to date. Klik hiervoor op het facebook icoontje bovenaan deze website.

Richt je ruimte in